INFORMATION OCH kontakt
 

Öppettider är måndag till fredag kl.08.00-16.30. Det går bra att ringa, skicka mail eller använd meddelandefältet till höger för tidsbokning och övriga frågor. Jag försöker återkomma till dig inom 24 timmar på vardagar.

Tider
En session i individuall psykoterapi är 45 minuter och en vanlig frekvens för möten är en gång i veckan under en tidsbegränsad period. Hur många sessioner som behövs är individuellt, men du får en tidsuppskattning någon gång mellan första och tredje besöket.
Som exempel kan nämnas att en ”standard­behandling” vid en nydebuterad depression brukar vara cirka 13-20 sessioner.

Priser
Från den 1 oktober 2019 är priset 900 kronor för 45 minuter individuell psykoterapi och 1200kronor för parterapi i 60 minuter.
Betalning sker i samband med varje bokad tid via swish, kontant- eller internetbetalning.

Remisser
Ibland finns det möjlighet att Region Skåne bekostar din individuella psykoterapi. I dagsläget är det din vårdcentralsläkare som skriver remiss om psykoterapi. Jag är godkänd för Region Skånes "vårdval psykoterapi" och tar emot remisser för KBT. Kontakta gärna mig för mer information. Återbudsreglerna gäller även om du kommer på remiss.

Återbud
Vid återbud senare än 24 timmar innan inbokad samtalstid debiteras fullpris. Kan jag emellertid använda din tid till en annan klient kommer du inte att debiteras. Meddela därför återbud så snart du vet att du inte kan komma. Om jag måste lämna återbud får du veta detta snarast.

GDPR
Åsa Forslund Psykoterapi och samtal (631206-1069) behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag och dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation – GDPR). När du får dina personuppgifter registrerade eller på andra sätt behandlade har du rätt till viss information för hur detta sker och jag som enskild företagare ska kunna redogöra för hur dina personuppgifter lagras och behandlas.

Åsa Forslund psykoterapi och samtal
0707716188

Postadress:
Åkeslundsvägen 9
272 92 Simrishamn

Samtalslokal på Friskis och Svettis.
Lindhagagatan 3
272 36 Simrishamn

"The truth is, everyone is going to hurt you.
You just got to find the ones worth suffering for"
Bob Marley